Menu
logo bijeli
 
Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije
Vladimira Nazora 2A, 35000 Slavonski Brod

 

 

 

 

NOVOSTI 

 

 

 

 

 

 

 

Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije 11. lipnja 2019.g. u 12.00 sati u prostorijama Zavoda organizirala je predavanje „Gdje nam je prag tolerancije na konzumaciju marihuane?‟. Gost predavač bio je mr. krim. Dubravko Klarić, savjetnik u Vladinom uredu za suzbijanje zloporabe droga. Predavanje je održano uz potporu Ministarstva zdravstva u sklopu ovogodišnjeg projekta „Zaštita mentalnog zdravlja, prevencija i liječenje ovisnosti u Brodsko-posavskoj županiji‟ te projektne aktivnosti „Javnozdravstveni dani‟.

Prisustvovalo je ukupno 55 sudionika među kojima su bili i predstavnici javnih ustanova koje se u svom radu bave i susreću s borbom protiv zlouporabe sredstava ovisnosti.
Cilj predavanja bio je informiranje šire javnosti o problematici konzumiranja marihuane, razmjena iskustava u radu te razvoj i jačanje lokalne suradnje radi prevencije i rane detekcije ovisničkog ponašanja kod mladih.
Predavanjem se podržao i ''Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama'' koji se svake godine obilježava 26. lipnja.

Predavanje 11.6.2019.g

haop2

HPV poveznica

slikaplaketa1 

AZ3TEST 

haccp sustav

pelud

SAVJETI ZA INDIVIDUALNU VODOOPSKRBU

riz

slika kuhareve ruke stavljalju začin na meso poziv na edukaciju-tečaj