Menu
logo bijeli
 
Zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije
Vladimira Nazora 2A, 35000 Slavonski Brod

novosti

Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije 11. lipnja 2019.g. u 12.00 sati u prostorijama Zavoda organizirala je predavanje „Gdje nam je prag tolerancije na konzumaciju marihuane?‟. Gost predavač bio je mr. krim. Dubravko Klarić, savjetnik u Vladinom uredu za suzbijanje zloporabe droga. Predavanje je održano uz potporu Ministarstva zdravstva u sklopu ovogodišnjeg projekta „Zaštita mentalnog zdravlja, prevencija i liječenje ovisnosti u Brodsko-posavskoj županiji‟ te projektne aktivnosti „Javnozdravstveni dani‟.

Prisustvovalo je ukupno 55 sudionika među kojima su bili i predstavnici javnih ustanova koje se u svom radu bave i susreću s borbom protiv zlouporabe sredstava ovisnosti.
Cilj predavanja bio je informiranje šire javnosti o problematici konzumiranja marihuane, razmjena iskustava u radu te razvoj i jačanje lokalne suradnje radi prevencije i rane detekcije ovisničkog ponašanja kod mladih.
Predavanjem se podržao i ''Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama'' koji se svake godine obilježava 26. lipnja.

Predavanje 11.6.2019.g

haop2

HPV poveznica

slikaplaketa1

 

AZ3TEST

haccp sustav

pelud

riz

BANNERhranasm