Menu
logo bijeli
 
Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije
Vladimira Nazora 2A, 35000 Slavonski Brod

 

 

 

 

NOVOSTI 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obavještavamo Vas da je podešena administracija za naručivanje pacijenata na PCR testiranje putem CEZIH-a za NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO BRODSKO_POSAVSKE ŽUPANIJE. Ista je vidljiva na sustavu eNaručivanje te liječnici prilikom izdavanja eUputnice mogu naručiti pacijenta. Dakle praktički od danas možete naručivati pacijente na PCR pretragu za termine od ponedjeljka 31.1.2021. Radno vrijeme u kojem ćemo testirati pacijente je od 7-9h svaki radni dan i subotom.
Na telefon na koji se do sad naručivalo nakon sutrašnjeg dana neće se moći naručivati. Molim sve liječnike obiteljske da nakon izdavanje e-uputnice naruče svoje pacijente putem CEZIHA na pretragu PCR. Pacijenti se naručuju putem svog obiteljskog liječnika elektronski putem CEZIHA-a.
Svaki radni dan i subotom od 7 - 9 h u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije će se uzimati uzorci za PCR analize na SARS-CoV-2 i brzi antigenski testovi(BAT-ovi) za osobe bez simptoma (dijagnostički zahvati, bolničko liječenje, razne vrste pregleda i pretraga...) i za osobe koje trebaju takve analize iz osobnih potreba.

Za naručivanje u Covid ambulanti za pacijente sa simptomima nadležan je Dom zdravlja Slavonski Brod.

haop2

HPV poveznica

slikaplaketa1  

haccp sustav

pelud

SAVJETI ZA INDIVIDUALNU VODOOPSKRBU

riz

slika kuhareve ruke stavljalju začin na meso poziv na edukaciju-tečaj