Menu

 

 

 

NASTAVNI ZAVOD ZA

JAVNO ZDRAVSTVO

BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE

 

 

 

web stranica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije  nastoji osigurati digitalnu pristupačnost sadržaja osobama sa složenim komunikacijskim potrebama, poštujući smjernice za pristupačnost mrežnog sadržaja WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) u najvećoj mogućoj mjeri.

Smjernice WCAG definiraju tri razine usklađenosti: A, AA i AAA. U trenutnoj veziji, www.zzjzbpz.hr je u najvećoj mjeri sukladan smjernicama na razini A. To znači znači da neki elementi sadržaja nisu u potpunosti u skladu sa standardom pristupačnosti ali se radi na postizanju potpune sukladnosti. U ovom trenutku su postavljena neka rješenja koja zadovoljavaju smjernice iz razine AA a u budućim nadogradnjama nastojat ćemo doraditi sadržaj, te ga oblikovati kako bi zadovoljavao smjernice do razine AA.

U ovom trenutku je u tijeku izrada uputa za korištenje opcija koje olakšavaju dostupnost, što će biti dovršeno tijekom studenog 2019.

Ako pri korištenju stranice www.zzjzbpz.hr uočite značajnije prepreke s obzirom na pristupačnost, molimo da nas obavijestite na:

Princeps j.d.o.o.

NIkole Zrinskog 30

Slavonski Brod

Tel: 095 7752313

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.