Menu
logo bijeli
 
Zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije
Vladimira Nazora 2A, 35000 Slavonski Brod

novosti

Sve zainteresirane upućujemo da su na mrežnim stranicama Županijskog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije objavljeni rezultati analize uzorka vode u svrhu redovitog praćenja monitoringa voda u Brodsko-posavskoj županiji.

Sukladno dobivenim rezultatima voda je na području Brodsko-posavske županije zdravstveno ispravna.

Nalazi:

Big Mamma

Dječiji vrtić Kosjenka

M.Benkovića.Nova Gradiška

Pekara Žarkić

Vodocrpilište

 

26.06.2019.

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

 

Priredila u sklopu Projekta „Zaštita mentalnog zdravlja u Brodsko-posavskoj županiji“ 

Tamara Brezičević,dipl.soc.radnica

Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije 11. lipnja 2019.g. u 12.00 sati u prostorijama Zavoda organizirala je predavanje „Gdje nam je prag tolerancije na konzumaciju marihuane?‟. Gost predavač bio je mr. krim. Dubravko Klarić, savjetnik u Vladinom uredu za suzbijanje zloporabe droga. Predavanje je održano uz potporu Ministarstva zdravstva u sklopu ovogodišnjeg projekta „Zaštita mentalnog zdravlja, prevencija i liječenje ovisnosti u Brodsko-posavskoj županiji‟ te projektne aktivnosti „Javnozdravstveni dani‟.

Prisustvovalo je ukupno 55 sudionika među kojima su bili i predstavnici javnih ustanova koje se u svom radu bave i susreću s borbom protiv zlouporabe sredstava ovisnosti.
Cilj predavanja bio je informiranje šire javnosti o problematici konzumiranja marihuane, razmjena iskustava u radu te razvoj i jačanje lokalne suradnje radi prevencije i rane detekcije ovisničkog ponašanja kod mladih.
Predavanjem se podržao i ''Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama'' koji se svake godine obilježava 26. lipnja.

haop2

HPV poveznica

slikaplaketa1

akreditacija

haccp sustav

pelud

riz

BANNERhranasm