Menu
logo bijeli
 
Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije
Vladimira Nazora 2A, 35000 Slavonski Brod

 

 

 

 

NOVOSTI 

 

 

 

 

 

 

 

17. ožujka 2023. u prostorijama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen projekt Ministarstva zdravstva u području prevencije ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama: „Unaprjeđenje suradnje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije i Klubova liječenih alkoholičara: ODLUČNO I ZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA“. 

Projekt provodi Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije u partnerstvu s Zajednicom KLA BPŽ.

Projekt su predstavili ispred Zavoda ravnatelj, izv.prof.prim.dr.sc. Ante Cvitković, ispred Službe za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Biljana Vasilevski Rački prof.psych. i Senka Gabud Gjurčević, dr.med., spec.psihijatar. a ispred Zajednice KLA BPŽ Katarina Marić Beraković, mag.med.techn. i Višnja Petrović, mag.med.techn.

Glavni cilj projekta je sprječavanje i suzbijanje pojave ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama te rizičnog ponašanja kod djece, mladih i odraslih osoba, kao i rana detekcija, tretman, psihosocijalna rehabilitacija, resocijalizacija i podizanje kvalitete života djece, mladih i odraslih s problemima ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama.

 

haop2

HPV poveznica

slikaplaketa1  

haccp sustav

pelud

SAVJETI ZA INDIVIDUALNU VODOOPSKRBU

riz

slika kuhareve ruke stavljalju začin na meso poziv na edukaciju-tečaj